Demon Lord, Retry! får et nyt anime-projekt med titlen Demon Lord, Retry! R. Selvom det ikke er udtrykkeligt angivet, ser dette værk ud til at være en fortsættelse af 2019 Demon Lord, Retry! animeen. I meddelelsen hedder det, at “du kan nu møde Demon Lord igen”, og at yderligere detaljer snart vil blive afsløret.

Animen er baseret på Demon Lord, Retry! (Maou-sama, Retry!) light novel serien skrevet af Kurone Kanzaki. Romanerne blev oprindeligt udgivet under Futabashas Monster Bunko afdeling med Koji Ogatas illustrationer. Efter tre bind blev romanen flyttet til M Novels, fuldstændig revideret og udgivet med nye illustrationer, denne gang af Makoto Iino. Der er i øjeblikket 8 bind ude.

En manga-adaption skrevet af Kurone Kanzaki og illustreret af Amaru Minotake kørte i Gaugau Monster fra 2017 til 2019. Efterfølgeren med titlen Demon Lord, Retry! R, af samme kunstner, begyndte i 2020. på Web Comic Action-platformen.
J-Novel Club har licenseret både manga og light novels på engelsk.

Beskrivelse

Den oprindelige serie

Hvad gør du, når det MMO, du har drevet i 15 år, slutter? Akira Ono fik ikke meget af et valg – han vågnede op fanget inde i sit eget spils verden i kroppen af sin karakter i spillet: Dæmonherren. Med et udstødt barn som sin sidemand, prøver han sit bedste for at overleve sin egen skabelses grusomme fantasy-verden, retsforfølgelse fra de gode og selvfølgelig den endelige boss.

Efterfølgeren

Dæmonherren fortsætter sit eventyr i denne fornyede serie! Efter at have stødt på den mystiske entitet i det laveste niveau af Bastille Dungeon, drager han ud til Hellion Territory, hvor Grand Devils kæmper om dominansen af riget. Med tilføjelsen af en ny rådgiver – den (tilsyneladende) håbløse optimist Akane – bliver Dæmonherrens hær endnu mere farverig, og deres kapringer bliver endnu mere skøre.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,