Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Demon Lord, Retry! R anime annonceret
Demon Lord, Retry! R anime annonceret
© Kurone Kanzaki/Futabasha/”Maou-sama, Retry!” Production Committee

Anime

Demon Lord, Retry! R anime annonceret

Demon Lord, Retry! får et nyt anime-projekt med titlen Demon Lord, Retry! R. Selvom det ikke er udtrykkeligt angivet, ser dette værk ud til at være en fortsættelse af 2019 Demon Lord, Retry! animeen. I meddelelsen hedder det, at “du kan nu møde Demon Lord igen”, og at yderligere detaljer snart vil blive afsløret.

Animen er baseret på Demon Lord, Retry! (Maou-sama, Retry!) light novel serien skrevet af Kurone Kanzaki. Romanerne blev oprindeligt udgivet under Futabashas Monster Bunko afdeling med Koji Ogatas illustrationer. Efter tre bind blev romanen flyttet til M Novels, fuldstændig revideret og udgivet med nye illustrationer, denne gang af Makoto Iino. Der er i øjeblikket 8 bind ude.

En manga-adaption skrevet af Kurone Kanzaki og illustreret af Amaru Minotake kørte i Gaugau Monster fra 2017 til 2019. Efterfølgeren med titlen Demon Lord, Retry! R, af samme kunstner, begyndte i 2020. på Web Comic Action-platformen.
J-Novel Club har licenseret både manga og light novels på engelsk.

Beskrivelse

Den oprindelige serie

Hvad gør du, når det MMO, du har drevet i 15 år, slutter? Akira Ono fik ikke meget af et valg – han vågnede op fanget inde i sit eget spils verden i kroppen af sin karakter i spillet: Dæmonherren. Med et udstødt barn som sin sidemand, prøver han sit bedste for at overleve sin egen skabelses grusomme fantasy-verden, retsforfølgelse fra de gode og selvfølgelig den endelige boss.

Efterfølgeren

Dæmonherren fortsætter sit eventyr i denne fornyede serie! Efter at have stødt på den mystiske entitet i det laveste niveau af Bastille Dungeon, drager han ud til Hellion Territory, hvor Grand Devils kæmper om dominansen af riget. Med tilføjelsen af en ny rådgiver – den (tilsyneladende) håbløse optimist Akane – bliver Dæmonherrens hær endnu mere farverig, og deres kapringer bliver endnu mere skøre.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.