Acid Rain FAV-SP25 Kekkishi Set

Toys Alliance Limited bringer os en ny tilføjelse til deres 1/18-skala hårdkogte SF linje “Acid Rain” – Kekkishi (Blood Knight) sættet!

Akaoni-figuren er fuldt justerbar og klar til handling; han kan hoppe ombord på Wilderness Speeder-motorcyklen for at få ham, hvor han skal hen, og han er også bevæbnet med to sværd og en pistol.

Udkommer september 2023.

1/18 skala action-figur.

Lavet af Toys-Alliance.

Koster 799kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Acid Rain FAV-SP25 Kekkishi Set
© SK RONEX LIMITED

SAND LAND Royal Army Tank Corps No. 104

Royal Army Tank Corps nr. 104 fra den aktuelle “Sand Land” film kommer et plastikmodelsæt fra Bandai!

Denne model er fyldt med detaljer, såsom svejsemærker på panseret; desuden er hovedkanonen bevægelig, tårnet roterer til venstre og højre, og den indvendige lademekanisme bevæger sig op og ned i henhold til hovedkanonens lodrette bevægelse. Lugene til venstre, højre og front kan åbnes og lukkes; du kan også samle de indvendige strukturer, der er synlige fra lugen. To typer af antenneskaftdele er inkluderet: en er metal og en er plastik.

Skalafigurer af Beelzebub, Thief og Lao er også inkluderet; de kan installeres inde i tanken med åbne låger, hvis du vil.

Tankens skjulte hjul og den indvendige form af dens spor er godt repræsenteret, og der medfølger en displaybase komplet med tankspor, en støvsky og en plade med filmens logo.

Udkommer februar 2024.

1/35 skala action-figur. 11cm høj.

Lavet af Bandai.

Koster 323kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

SAND LAND Royal Army Tank Corps No. 104

Anubis Zone of the Enders Jehuty

Oprindeligt udgivet den 13. februar 2003, “Anubis Zone of the Enders” er et højhastigheds robot-actionspil, der forbliver populært selv i dag, og nu er Kotobukiyas fantastiske modelsæt af Jehuty tilbage!

Jehuty er støbt fuldstændig i farver og er trofast replikeret fra videospildesignerne, helt ned til panellinjerne og våbnene; vingerne på ryggen kan også udfoldes. Energisværdet “Paddle Blade” på dets højre arm kan opbevares og sættes ud, og skjoldet på dets venstre arm er også bevægeligt. Fire typer udskiftelige hænder er inkluderet, og landingsstellet på hælene er også bevægelige. Effektdele til skuldrene er inkluderet, og det samme er et stativ, der giver dig mulighed for at posere Jehuty i stort set enhver stilling fra spillet!

En speciel Mechanical Flying Base er inkluderet til luftbåren visning.

Udkommer marts 2024.

Ukedt skala figur, 18cm høj.

Lavet af Kotobukiya.

Koster 334kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

Anubis Zone of the Enders Jehuty
©Konami Digital Entertainment

FINAL FANTASY VII REMAKE Digital Clock – Buster Sword

Det er tilbage! Tjek dette digitale ur udsmykket med et massivt Buster-sværd fra Final Fantasy VII Remake! Det er nu et ur, der vil fange opmærksomhed.

I normal tilstand skifter LED-displayet farve, og når alarmen er indstillet, viser materialer og tid en fast farve afhængigt af den specifikke sang, du har valgt at vågne op til. Fem alarmlyde/sange kan vælges, inklusive hovedtemaet, Strugglers-temaet og Aeriths tema. Lydstyrke og lysstyrke kan også justeres.

Udkommer marts 2024.

Ukedt skala merchandise, 34cm høj.

Lavet af Kotobukiya.

Koster 334kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris).

Kan bl.a. købes hos

FINAL FANTASY VII REMAKE Digital Clock - Buster Sword
© 1997, 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. CHARACTER DESIGN:TETSUYA NOMURA/ROBERTO FERRARI LOGO ILLUSTRATION:© 1997 YOSHITAKA AMANO