En ny promo-video er blevet frigivet til den kommende anime-film The Concierge at Hokkyoku Department Store, der afslører premieredatoen i de japanske biografer den 20. oktober 2023. Videoen giver også et første kig på Myuks temasang “Gift”.

Yoshimi Itazu (Welcome to the Ballroom) vil indtage instruktørstolen og fejre sin instruktørdebut på en anime-spillefilm. Satomi Ooshima (Raven of the Inner Palace) står for manuskriptet. Chiyo Morita (Run with the Wind) står for karakterdesign og som Chief Animation Director. I mellemtiden er tofubeats ansvarlig for baggrundsmusikken.

Nishimura offentliggjorde første gang sin titel i Shogakukans Big Comic Zokan-magasin i november 2016. Efter i alt fire år sluttede serien i 2020. De tilgængelige kapitler er blevet kombineret til to antologier. Sidste år modtog titlen “Excellence Award” ved Japan Media Arts Festivals.

Beskrivelse

Akino arbejder som concierge i byens mest eksklusive stormagasin: Hendes opgave er at tage sig af kunderne og forstå deres behov. Men der er en speciel egenskab: kunderne er alle… dyr! Mange af dem er også meget vigtige dyr, der allerede er eller næsten er uddøde!

Roller

The Concierge at Hokkyoku Department Store anime film teaser
© 2023西村ツチカ/小学館/「北極百貨店のコンシェルジュさん」製作委員会

Rollerne inkluderer: (Top række, venstre til højre på billedet ovenfor)

  • Natsumi Kawaida som Akino, hovedpersonen
  • Takeo Ōtsuka som Eruru, en pingvin der altid vandrer rundt i butikken

(Midter række, venstre til højre på billedet ovenfor)

  • Nobuo Tobita som Tōdō, den altid tilstedeværende floor manager
  • Megumi Han som Mori, en senior concierge
  • Natsumi Fujiwara som Iwase, en senior concierge

(Nederste række, venstre til højre på billedet ovenfor)

  • Eiji Yoshitomi som Maruki, en veteran concierge
  • Jun Fukuyama som Maître d’ i butikkens restaurant
  • Yūichi Nakamura som Tokiwa, en sælger, der ser strengt på Akino

Tidligere trailer

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,