The Record of Ragnarok Season 2 anime afslørede en ny nøgle illustration for anden del af anden sæson.

Du kan se begge sæsoner af Record of Ragnarok animeen på on Netflix, herunder også anden sæson der blev delt i to dele hvor den anden aktuelt er ny på servicen.

Studios Graphinica og Yumeta Company animerede det under Masao Okubos ledelse.

Roller

  • Miyuki Sawashiro som Brünnhilde
  • Yuichi Nakamura som Gautama Buddha
  • Tomoyo Kurosawa som Göll
  • Katsuyuki Konishi som Herakles
  • Tomokazu Sugita som Jack the Ripper
  • Subaru Kimura som Raiden
  • Tatsuhisa Suzuki som Shiva

Beskrivelse

Højt over menneskets rige er verdens guder indkaldt for at afgøre en enkelt sag: menneskehedens fortsatte eksistens. Under ledelse af ​​Zeus kalder guderne i det antikke Grækenland, nordisk mytologi og hinduisme blandt andet til samling hvert tusind år for at afgøre menneskehedens skæbne. På grund af deres ubarmhjertige misbrug over for hinanden og planeten stemmer guderne denne gang enstemmigt for at afslutte menneskeheden.

Inden mandatet går igennem, fremsætter Brunhild, en af ​​de 13 halvguder Valkyries, dog et alternativt forslag: I stedet for at antiklimaktisk udslette menneskeheden, hvorfor ikke give dem en kampchance og vedtage Ragnarök, et en-til-en-opgør mellem menneske og gud?
Det guddommelige råd tilskyndes til dristigheden af ​​udfordringen og accepterer hurtigt fuldt ud overbevist om, at denne konkurrence vil vise gudernes fuldstændige styrke. For at have en chance mod de mægtige himleske skarer, bliver Brunhild nødt til at samle historiens største individer, ellers vil dødskaldet helt sikkert lyde for menneskeheden.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i: