Tilbage i juni afslørede Xbox Game Showcase, at videospillet Persona 3 vil blive relanceret. ATLUS har nu annonceret den specifikke udgivelsesdato.

Udgiveren annoncerer, at “Persona 3 Reload” vil blive frigivet på verdensplan den 2. februar 2024 til PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series og pc via Steam. Xbox Game Pass abonnenter kan spille spillet på udgivelsesdagen uden ekstra omkostninger.

Persona 3 Reload rebooter et af de mest populære og anmelderroste afsnit i serien. Med mere moderne grafik, revideret soundtrack og forbedret gameplay lover ATLUS en ny spiloplevelse. Producenten af ​​Persona 3 Reload har bekræftet over for IGN, at spillet kun vil indeholde indhold fra den originale udgivelse af Persona 3 og intet indhold fra Persona 3 FES eller Persona 3 Portable.

Kilde

Kategoriseret i: