Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Faraway Paladin Season 2 trailer 2
The Faraway Paladin Season 2 trailer 2

Anime

The Faraway Paladin Season 2 trailer 2

Til oktober kommer anden sæson af The Faraway Paladin anime serien.

Den officielle hjemmeside for The Faraway Paladin Season 2, med titlen The Lord of the Rust Mountains, afslørede et nyt billede og en trailer sammen med en udgivelsesdato den 7. oktober.

The Faraway Paladin Season 2 trailer 2
© 柳野かなた・オーバーラップ/最果てのパラディン製作委員会

Studios OLM og SUNRISE BEYOND animerer sequel sæsonen, som blev annonceret tilbage i 2021. Shoya Chiba slutter sig til rollebesætningen som en ældre Will, der erstatter hans tidligere stemmeskuespillerinde Maki Kawase.

Beskrivelse

I en by for de døde, længe siden ødelagt og langt fra den menneskelige civilisation, lever et enkelt menneske barn. Hans navn er Will, og han bliver opdraget af tre udøde: den hjertelige skeletkriger, Blood; den yndefulde mummificerede præstinde, Mary; og den gnavne spektrale troldkarl, Gus. De tre propper drengen med kærlighed og lærer ham alt, hvad de ved. Men en dag begynder han at spekulere over: “Hvem er jeg?”
Vil skal løse mysterierne i denne fjerntliggende dødemandens land og lærer om de udødes hemmelige fortider. Han må lære de gode guderss kærlighed og barmhjertighed, og de ondes vanvid og galskab. Og når han ved det hele, vil drengen tage sit første skridt på vejen for at blive en paladin.

“Jeg lovede dig. Det vil tage et stykke tid, men jeg vil fortælle dig alt. Dette er historien om mange heltes død. Det er historien om, hvordan vi døde, og det er grunden til, at du voksede op her.”

The Faraway Paladin Season 2 trailer 1

Tidligere illustration

The Faraway Paladin anime sæson 2 trailer
©Kanata Yanagino, OVERLAP/The Faraway Paladin Production Committee

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...