Den officielle hjemmeside for The Faraway Paladin Season 2, med titlen The Lord of the Rust Mountains, afslørede et nyt billede og en trailer sammen med en udgivelsesdato den 7. oktober.

The Faraway Paladin Season 2 trailer 2
© 柳野かなた・オーバーラップ/最果てのパラディン製作委員会

Studios OLM og SUNRISE BEYOND animerer sequel sæsonen, som blev annonceret tilbage i 2021. Shoya Chiba slutter sig til rollebesætningen som en ældre Will, der erstatter hans tidligere stemmeskuespillerinde Maki Kawase.

Beskrivelse

I en by for de døde, længe siden ødelagt og langt fra den menneskelige civilisation, lever et enkelt menneske barn. Hans navn er Will, og han bliver opdraget af tre udøde: den hjertelige skeletkriger, Blood; den yndefulde mummificerede præstinde, Mary; og den gnavne spektrale troldkarl, Gus. De tre propper drengen med kærlighed og lærer ham alt, hvad de ved. Men en dag begynder han at spekulere over: “Hvem er jeg?”
Vil skal løse mysterierne i denne fjerntliggende dødemandens land og lærer om de udødes hemmelige fortider. Han må lære de gode guderss kærlighed og barmhjertighed, og de ondes vanvid og galskab. Og når han ved det hele, vil drengen tage sit første skridt på vejen for at blive en paladin.

“Jeg lovede dig. Det vil tage et stykke tid, men jeg vil fortælle dig alt. Dette er historien om mange heltes død. Det er historien om, hvordan vi døde, og det er grunden til, at du voksede op her.”

The Faraway Paladin Season 2 trailer 1

Tidligere illustration

The Faraway Paladin anime sæson 2 trailer
©Kanata Yanagino, OVERLAP/The Faraway Paladin Production Committee

Kilder

Kategoriseret i: