Haigakura mangaen af Shinobu Takayama får en anime-adaption, der er planlagt til premiere næste år. Sammen med annonceringen er der udgivet en teaser illustration, der kan ses herunder.

Beskrivelse

Mangaen foregår i en verden, hvor fire guder, der engang holdt verden op som søjler, flygtede sammen med andre mindre guder. Dette førte til fremkomsten af kashikaner, hvis opgave er at fange de løbske guder og genoprette stabiliteten i verden. Hovedpersonen, Ichiyou, bliver en kashikan modvilligt for at befri sin plejefar. Hans plejefar, en tiger, blev fanget for at erstatte de fire guder, der forlod deres post. Ichiyous hovedmål er at genfange guderne og bringe det fredelige liv tilbage, han havde før.

Haigakura manga laves til anime
©Shinobu Takayama/Ichijinsha/Haikagura Production Committee

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,