På den officielle X (tidligere Twitter) konto for anden sæson af Rail Romanesque blev den konkrete startdato for serien afsløret. Andre medvirkende blev også annonceret

Animeserien får premiere i Japan den 5. oktober. Serien er instrueret af Hisayoshi Hirasawa (Yatogame-chan Kansatsu Nikki, Jingai-san no Yome) i Studio Saetta. Tensho Sato (“Gamers”) vil fungere som den nye karakterdesigner, mens Kō Ogata er art director. Rie Tanaka skal portrættere rollen som Kaniko, som er baseret på C11202 damplokomotivet. Den første sæson er tilgængelig på Crunchyroll-streamingtjenesten.

Roller

  • Rie Tanaka som Kaniko
  • Aya Yamane som Noir
  • Miyuri Shimabukuro som Nako
  • Rina Hidaka som Torako
  • Azusa Tadokoro som Nako
  • Kaede Hondo som Umi
  • Tomori Kusunoki som Mumumu
  • Sumire Uesaka som Suzuhiro
Rail Romanesque anden sæson info
©Lose, Circle Entertainment, Sekai Project

Beskrivelse

Kumamoto Prefecture mistede næsten al interesse for tog i oktober 1988, men det vil en gruppe unge piger ændre på! Når alt kommer til alt, er de selv humanoide jernbanevognskontrollører, kaldet Raillords, så de ved præcis, hvad der er fantastisk ved tog. Sammen samles de på en café og planlægger, hvordan de kan genoplive jernbanens popularitet med en særlig festival.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,