Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Secret Mission anime kommer til oktober
Secret Mission anime kommer til oktober
©Mothica/Suiseisha Inc

Anime

Secret Mission anime kommer til oktober

Endnu en Comic Festa serie laves til anime: Secret Mission om to agenter der går meget langt for at lade som om de er gift.

AnimeFesta har annonceret en Secret Mission anime-adaption, som er planlagt til at få premiere til oktober. En illustration er blevet udgivet nu og der kommer detaljer om rollebesætningen og temasange den 30. august (må se om vi får det viderebragt samme dag dog).

Rabbit Gate animerer serien, som bliver produceret af Picante Circus. Saburo Miura instruerer den og vil også håndtere anime-seriens sammensætning og storyboard. LAZZ laver karakterdesignerne, og Hisayoshi Hirasawa står for lydinstruktionen. Andre medarbejdere inkluderer Taiki Yamashita som art director og Onidera som instruktør for fotografi.

Secret Mission anime kommer til oktober
©Mothica/Suiseisha Inc

The Secret Mission animeen vil som de fleste andre Comic Festa titler blive udsendt i to versioner: on-air-versionen, som sendes på Tokyo MX og BS11, og premium-versionen, som vil blive frigivet på AnimeFesta-webstedet.

Animeserien, med den fulde titel Secret Mission ~Sennyū Sо̄sakan wa Zettai ni Makenai!~, er baseret på Mothica’s S** Is Part of Undercover Agents’ Job? (Motto Aeide! Sennyū Sо̄sakan wa S** mo Oshigoto desu) manga. Det er blevet serialiseret i ComicFesta fra 2018 til 2022.
Mangaen følger historien om Riko Ikazuchi og hendes yngre modpart, Noma, der fik til opgave at infiltrere og overvåge en lejlighed, der fungerer som et gemmested for en kriminel organisation. For ikke at rejse mistanke foregiver begge efterforskere, at de er nygifte. Men da de overhører forbryderne, der mistænker dem for ikke at være nygifte, tager parret et skridt videre bare for at overbevise forbryderne om andet…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...