Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Dr. STONE
Dr. STONE
Dr. STONE

Anime

Dr. Stone: New World 2. del trailer

Midt i oktober begynder anden del af Dr. Stone: New World.

Dr. Stone: New World, den tredje Dr. Stone animesæson, annoncerede at sæsonens andet cours (kvarte år) får premiere den 12. oktober og udgav i den anledning endnu en trailer.

Den indledende temasang vil være “Haruka” af Ryujin Kiyoshi, og den afsluttende temasang bliver “Suki ni Shina yo” af Anly.

Meddelelsen kom ved en hilsen sceneshow hvor Yusuke Kobayashi (Senku), Ryota Suzuki (Ryusui), Kengo Kawanishi (Gen), Gen Sato (Chrome) og Kensho Ono (Ukyo) deltog. Du kan se opsummeringstraileren fra det første del (cours):

Beskrivelse

Med stenkrigene overstået går de tidligere medlemmer af Tsukasas Empire of Might sammen med Videnskabsriget for at bygge et skib, der er i stand til at sejle over åbent hav for at søge svar på mysteriet om den globale forstening. Men før de kan begynde deres rejse, skal Senku og hans venner finde nogle nøgleressourcer og skubbe nogle nye videnskabelige fremskridt for at bygge den type fartøj, de har brug for.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...