Dr. Stone: New World, den tredje Dr. Stone animesæson, annoncerede at sæsonens andet cours (kvarte år) får premiere den 12. oktober og udgav i den anledning endnu en trailer.

Den indledende temasang vil være “Haruka” af Ryujin Kiyoshi, og den afsluttende temasang bliver “Suki ni Shina yo” af Anly.

Meddelelsen kom ved en hilsen sceneshow hvor Yusuke Kobayashi (Senku), Ryota Suzuki (Ryusui), Kengo Kawanishi (Gen), Gen Sato (Chrome) og Kensho Ono (Ukyo) deltog. Du kan se opsummeringstraileren fra det første del (cours):

Beskrivelse

Med stenkrigene overstået går de tidligere medlemmer af Tsukasas Empire of Might sammen med Videnskabsriget for at bygge et skib, der er i stand til at sejle over åbent hav for at søge svar på mysteriet om den globale forstening. Men før de kan begynde deres rejse, skal Senku og hans venner finde nogle nøgleressourcer og skubbe nogle nye videnskabelige fremskridt for at bygge den type fartøj, de har brug for.

Kilder

Kategoriseret i: