Our Rainy Protocol er en kommende original anime med esports-tema, afslørede en karaktervisual for Yu Saegusa. Sora Amamiya lægger stemme til karakteren, og animeen er planlagt til at få premiere til oktober.

Our Rainy Protocol original anime med esports tema på vej
Yu Saegusa
© Team KITSUNE/「ぼくあめ」製作委員会

Projektet bliver skabt af animationsstudiet Quad, hvor Yasutaka Yamamoto (Servant x Service) er angivet som chefinstruktør og Daishi Kato (JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean) som instruktør. Kotsukotsu udarbejder historien, mens Katsuhiko Takayama (Aldnoah.Zero) vil supervise manuskripterne sammen med Yamamoto. Lavet ud fra originalt kunst oplæg af booota vil Kanna Hirayama skabe karakterdesigns. Satoru Kousaki og MONACA står for baggrundsmusikken. Det originale værk er krediteret til Team KITSUNE.

Roller

  • Kensho Ono som Shun Tokinoya, en 17-årig dreng, der bor sammen med sin mor og lillesøster.
  • Sora Amamiya som Yu Saegusa, en populær ny skuespillerinde.
  • Inori Minase som Nozomi Inazuki, Shuns ungdomskæreste.
  • Momo Asakura som Mio Tokinoya, Shuns yngre søster.
  • Ryohei Kimura som Akito Sendo, Shuns ungdomsven og klassekammerat.

Trailer

Beskrivelse

Dette ungdomsdrama handler om e-sportens verden. Shun Tokinoya, en anden års elev i gymnasiet, begynder at arbejde på e-sportscaféen FOX ONE efter sin fars uheldige død. Men det viser sig hurtigt, at FOX ONE har betydelig gæld. For at afdrage på gælden deltager Shun og hans venner i Xaxxerion Championship-turneringen i håb om at vinde turneringens præmiepenge.

Illustration

Our Rainy Protocol original anime med esports tema på vej
© Team KITSUNE/「ぼくあめ」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: