Premieredatoen er nu blevet afsløret på den officielle X (tidligere Twitter) konto for Overtake! animeen. I takt med udmeldingen er der også nye billeder, som du kan finde herunder.

Den originale anime vil derfor få sin japanske tv-premiere den 1. oktober 2023. Serien bliver skabt under ledelse af Ei Aoki (Fate/Zero) hos animationsstudiet TROYCA (Re:Creators). Ayumi Sekine (Magical Girl Site) er ansvarlig for manuskriptet, mens Masako Matsumoto (Aldnoah.Zero) adapterer de originale karakterdesigns af Takako Shimura (Aldnoah.Zero). Akira Ito (Durarara!!) er med som art director. Musikken kommer fra Kana Utatane (The Legendary Hero is Dead!) Katsuhiko Takayama (seriekomposition på Mirai Nikki) fungerer som supervisor for projektet.

Overtake! Trailer 2

Beskrivelse

Freelancefotograf Kouya Madoka er midt i en lavkonjunktur på grund af en bestemt årsag. Mens han arbejder på en historie på Fuji International Speedway, møder han gymnasie F4-raceren Haruka Asahina, og han bemærker pludselig, at hans hjerte går i vejret igen. Han beslutter sig for at støtte Asahina og hjælpe ham med at gøre sin drøm til virkelighed med det lille team, Komaki Motors. Hermed krydser Madoka og Asahinas liv, som har helt forskellige personligheder og aldre, hinanden.

Illustration

Anime nyhed: Overtake! er en ny original anime

Kilder

Kategoriseret i: