Det nye Bartender TV-anime projekt BARTENDER: Glass of God har afsløret en ny teaser-projekttrailer, som ikke indeholder noget animeret materiale. Animeen er planlagt til at blive udgivet i april 2024 lavet af studiet Liber animation. Animeen vil streames på Crunchyroll som en simulcast, og du kan se teasertraileren nedenfor:

Ryōichi Kuraya (Tsugumomo, Farming Life in Another World) instruerer animeserien hos studiet Liber (The Ice Guy and His Cool Female Colleague). Mariko Kunisawa (Ascendance of a Bookworm alle 3 sæsoner, The case files of Jeweler Richard) fører tilsyn med seriens manuskripter, og Yōichi Ueda (Gangsta., The Night Beyond the Tricornered Window) er karakterdesigner og chefanimationsinstruktør. Den store drikkevareproducent SUNTORY samarbejder om showets produktion

Bartender er en japansk mangaserie med historie skrevet af Araki Joh og illustrationer af Kenji Nagatomo. Det blev første gang serieført i Shueishas japanske seinen-magasin Super Jump fra 2004 til 2011. Kapitlerne blev samlet af Shueisha og samlet i 21 bind.

Mangaen modtog tidligere en tv-anime-adaption af Palm Studio i 2006, som kørte i 11 afsnit. Det blev også tilpasset til et japansk tv-drama i 2011. Dramaet havde Masaki Aiba i hovedrollen og kørte i 8 afsnit.

Beskrivelse

Beliggende i Ginza-distriktet i Tokyo ligger Eden Hall, en stille bar, som få mennesker formår at støde på. Det drives af den legendariske bartender Ryu Sasakura, et geni til at blande den rigtige drink til den rigtige kunde. Gennem hele hans periode i Eden Hall ankommer kunder fra alle samfundslag, der bærer alle mulige byrder, for at få et gudfrygtigt glas i hallen og et venligt ord med Ryu, som begge hjælper med at løse deres problemer og genoplive dem til en ny tur ved livet.

Illustration

Bartender Glass of God TV anime kommer til april 2024
© 城アラキ・長友健篩/集英社・Bar hoppers

Kilde

Kategoriseret i: