Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Hoshikuzu Telepath trailer
Hoshikuzu Telepath trailer
©大熊らすこ・芳文社/星屑テレパス製作委員会

Anime

Hoshikuzu Telepath trailer

Til oktober begynder Hoshikuzu Telepath (Stardust Telepath) animeen baseret på mangaen af samme navn om en sky pige og en alien.

En ny trailer er blevet frigivet på den officielle X (tidligere Twitter) konto for den kommende Hoshikuzu Telepath anime, der får premiere til oktober 2023.

Folkene bag

Kaori (YuyushikiThe Quintessential Quintuplets ∬) instruerer animeen hos Studio Gokumi. Kaori og Natsuko Takahashi (YuyushikiComic Girls) er ansvarlige for seriens manuskripter. Takahiro Sakai (Yuki Yuna is a hero) designer karaktererne og fungerer også som animationsinstruktør.

Roller

  • Yurie Funato som Umika Konohoshi
  • Seria Fukagawa som Yuu Akeuchi
  • Moe Nagamuta som Haruno Takaragi
  • Shiki Aoki som Matataki Raimon
  • Hina Yomiya som Honami Konohoshi
  • Natsumi Takamori som Emihara

Miku Ito vil fremføre åbningen til temasangen “Ten Sen” og stemmeskuespillerenheden SoundOrion vil fremføre den afsluttende temasang “Tentaizu.”

Beskrivelse

Historien følger en genert pige ved navn Umika, der er bange for at tale med andre og har svært ved at få venner. En dag dukker en transferelev ved navn Yū op. Som det viser sig, er hun et rumvæsen, der kan læse andres følelser ved at røre hendes pande mod deres.

Illustration

Hoshikuzu Telepath trailer
©大熊らすこ・芳文社/星屑テレパス製作委員会

Tidligere trailer

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.