Den officielle hjemmeside for den kommende The Wrong Way to Use Healing Magic anime har nu afsløret at den kommer til januar 2024.

Animeen er baseret på The Wrong Way to Use Healing Magic (Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata: Senjou wo Kakeru Kaifuku Youin) serien skrevet af Kurokata og illustreret af KeG. Light novelsne, der oprindeligt blev udgivet som en web-roman, blev serieført under MF Books-forlaget fra 2016 til 2020. En manga-tilpasning af Reki Kugayama er i øjeblikket i gang i magasinet Comp Ace.

Beskrivelse

“Slapstick isekai-fantasien med gags og kampe” begynder, da den almindelige gymnasieelev Usato tilfældigvis støder på elevrådsformand Suzune og klassekammeraten Kazuki på vej hjem. Alle tre bliver pludselig opslugt af en magisk cirkel og transporteret til en anden verden.

Trioen bliver tilkaldt som helte for at redde et kongerige fra en dæmonkonges hær – men kun Suzune og Kazuki har det, der skal til for at være helte. Usato blev tilfældigvis slæbt med på turen.

Men tingene vender, da Usato opdages at have sjælden viden som en helbredende magiker. Han bliver bortført af en kvinde, der identificerer sig selv som Rose, lederen af det livreddende korps, og indkaldt til hendes rækker.

Illustrationer

Illustratoren til light novelsne, KeG, tegnede også en illustration for at fejre anime-adaptionen (teaser illustration til venstre, KeGs illustration til højre):

Folkene bag

Takahide Ogata (Kaiketsu Zorori: Lalala♪ Star Tanjō, Motto! Majime ni Fumajime Kaiketsu Zorori, Ascendance of a Bookworm) instruerer animeen hos Studio Add og Shinei Animation.
Shogo Yasukawa (Food Wars! Shokugeki no Soma, Quality Assurance in Another World,  A Certain Scientific Railgun) har ansvaret for seriemanuskripterne.

Roller

Den nye trailer introducerer også Atsuko Tanaka som Rose. Hovedrollerne inkluderer Shogo Sakata som Usato, Ayaka Nanase som Suzune, Kengo Takanashi som Kazuki og Saya Aizawa som Amako.

Teaser

Kilder

Kategoriseret i: