Efter at det i nogen tid har været kendt, at anden sæson af Girlfriend, Girlfriend skulle udkomme i løbet af 2023, er den præcise startdato nu offentliggjort. Det vides også, hvem der skal bidrage med de nye temasange.

Den officielle hjemmeside for animeen annoncerer, at sangeren Hikari Codama står for den nye åbning “Dramatic ni Koi Shitai”. I mellemtiden vil slutningen “Forira” blive udført af ClariS. I den linkede trailer herunder får du en lille smagsprøve på åbningen.

Efter at den første sæson blev animeret af Tezuka Productions studiet, påtager Synergy SP nu denne opgave. Takatoshi Suzuki (A Couple of Cuckoos) bliver den nye instruktør i det nye studie og efterfølger Satoshi Kuwabara. Keiichiro Ochi (The Quintessential Quintuplets) er stadig ansvarlig for manuskripterne, mens Shuouko Hagiwara bidrager med karakterdesigns. Serien havde premiere i Japan i juli 2021 og kunne følges som simulcast på Crunchyroll. Den anden sæson starter den 6. oktober 2023, som også vises i en simulcast fra førnævnte udbyder.

Beskrivelse

Efter at have haft en ubesvaret kærlighed i årevis får Naoya Mukai endelig en date med sin barndomsven, Saki Saki. Men ligesom han prøver at forpligte sig til dette forhold, modtager han en pludselig kærlighedserklæring fra Nagisa Minase.

Først forsøger Naoya at afvise hende, men bliver snart overvundet af følelser af ikke at ønske at såre Nagisa. Forsøger at undgå at forråde sin kærestes tillid til ham, tænker Naoya op på en “løsning” for at gøre begge piger lykkelige – utroskab. Naturligvis afviser Saki denne idé, men gennem Naoyas og Nagisas vedholdenhed accepterer hun modvilligt.

Med dette begynder en trevejsaffære mellem Naoya, hans kæreste og hans “anden” kæreste, da de udvikler et forhold, der afviger fra den sociale norm

Teaser

Girlfriend, Girlfriend sæson 2 teaser
©ヒロユキ・講談社/カノジョも彼女製作委員会2023

Kilde

Kategoriseret i: