Her er den aktuelle Spice and Wolf månedsillustation for september dedikeret til ceremonien for at se månen – Tsukimi.

Ny Spice and Wolf september 2023 illustration
©️ 2022 Isuna Hasekura, Jyuu Ayakura/ KADOKAWA / Rowen Trading Guild

Den nye tv-anime er planlagt til at begynde i 2024 og laves af studiet Passione. Det er en remake og ikke en fortsættelse af de tidligere serier.

Showet får titlen Spice & Wolf: merchant meets the wise wolf (Ōkami to Kōshinryō: merchant meets the wise wolf). Nedenstående reklame video for animeen viser Kraft Lawrence og Holos første møde.

Tidligere udgivet trailer

Info

Takeo Takahashi vender tilbage til franchisen, denne gang som chefinstruktør. Hijiri Sanpei (Spice and Wolf II episodeinstruktør) instruerer anime hos studiet Passione. Kevin Penkin (Made in Abyss, Tower of God, The Rising of The Shield Hero) komponerer musikken. ENISHIYA producerer serien.

Jun Fukuyama vender tilbage som Kraft Lawrence, og Ami Koshimizu vender tilbage som Holo.

August måneds illustration

Ny Spice and Wolf anime illustration august 2023

Beskrivelse

En rejsende købmands liv er ensomt, et faktum, som Kraft Lawrence er godt bekendt med. Han vandrer fra by til by med kun sin hest, vogn og de varer, der er kommet hans vej. Kræmmeren temmelig godt sat sig ind i sin rutine – det vil sige, indtil den nat Lawrence finder en ulvegudinde sovende i sin vogn. Holo tager form af en iøjnefaldende pige med ulveører og en hale, og er blevet træt af at passe høsten på landet og indgår en handel med købmanden for at låne ham snuheden af “Holo the Wisewolf” for at øge hans fortjeneste i bytte for tager hende med på sine rejser. Hvilken slags forretningsmand kunne afslå et sådant tilbud? Lawrence lærer dog hurtigt, at det kan være lidt af en blandet velsignelse at have en gammel gudinde som rejsekammerat. Vil denne ulvepige vise sig at være for vild til at tæmme?

Tidligere udgivet illustration

Spice & Wolf får ny TV anime i 2024
©2024 支倉凍砂・KADOKAWA/ローエン商業組合

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,