En ny promo-video til animeen Kibo no Chikara ~Otona Precure 23~ er blevet udgivet, som ikke kun giver en forsmag på åbningen “Tokimeki” af Ikimono-gakari, men også afslører den konkrete startdato for animeen, der får premiere den 7. oktober 2023 i Japan.

Animeen er som sagt planlagt til premiere på den japanske tv-station NHK Educational i oktober 2023. Historien vil indeholde karaktererne fra animeen Yes! Precure 5 og Yes! Precure 5 GoGo! som voksne.

Takayuki Hamana (Prince of Tennis, Sorcerous Stabber Orphen [2020]) er instruktør hos Toei Animation og Studio DEEN studierne. Yoshimi Narita, som tidligere har arbejdet på forskellige Precure film og -serier, er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Atsuko Nakajima (Komi Can’t Communicate, Ranma ½) bidrager med karakterdesigns. Musikken er komponeret af Naoki Sato, som også tidligere har arbejdet på flere Precure projekter, herunder Yes! Precure 5 GoGo!.

Illustration

Kibo no Chikara ~Otona Precure 23~ trailer

Roller

Stemmelæggerne herunder gentager deres roller fra de første serier om pigerne som børn/unge.

Det er interessant at se karrakterne som voksne, man kan se det er dem men modnet i stil og krop.

Tidligere illustration

Kibō no Chikara ~Otona Precure 23~ (Power of Hope ~Grown-Up Precure 23~)
© 2023 キボウノチカラ オトナプリキュア製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: