Den officielle hjemmeside for Tsukiuta franchisen fortæller at den kommende anime-film “Rabbits Kingdom the Movie” blive udskudt med et par måneder.

De ansvarlige planlagde oprindeligt at vise filmen i japanske biografer fra december 2023, men på grund af forskellige omstændigheder er premieren blevet udskudt til forsommeren 2024. Så snart en konkret startdato er annonceret, vil vi rapportere om det.

Trailer

Om franchisen

Tsukiuta franchisen har allerede inspireret to anime-adaptioner. Den første sæson blev produceret af Studio Pierrot og instrueret af Itsuro Kawasaki (Magical Girl Ore). Yukiko Ban (Dusk Maiden of Amnesia) var ansvarlig for karakterdesignerne, mens Sayaka Harada (Library War) stod for manuskriptet. Den første sæson havde sin japanske tv-premiere i juli 2016. En anden sæson havde premiere i oktober 2020 og kunne ses her i landet i simulcastenå Crunchyroll

Beskrivelse (af serien)

Tolv mandlige idoler fra de to grupper Six Gravity og Procellarum synger og danser sig ind i deres kvindelige fans hjerter. De seks smarte drenge fra gruppen Six Gravity fra Tokyo repræsenterer månederne december til maj. De seks ikke mindre smukke medlemmer af Procellarum gruppen kommer fra det vestlige Japan og repræsenterer månederne juni til november. De tolv drenge bor i samme sovesal og skal på en eller anden måde balancere deres karriere, deres skoleliv og deres private forhold.

Illustration

Tsukiuta: Rabbits Kingdom trailer og udskudt premiere
© TSUKIUTA.MOVIE

Kilde

Kategoriseret i: