En helt ny promo-video er blevet udgivet til den kommende anime A Playthrough of a Certain Dude’s VRMMO Life, som ikke kun afslører kunstnerne af temasangene, men også den specifikke startdato for animeen.

Åbningssangen “Magic Writer” fremføres af saji, mens Miho Okasaki skal fremføre afslutningssangen “Kibo no Recipe”. Du kan få en forsmag på åbningen i promovideoen, der er linket til nedenfor.

Serien bliver til i animationsstudiet Maho Films, hvor Yuichi Nakazawa (Welcome to the NHK) instruerer. Touko Machida (Lucky Star) overvåger manuskripterne, mens karakterdesigns kommer fra Yuko Wataba (Glass Fleet) og Yuko Oba (I’m the Villainess, So I’m Taiming the Final Boss). Den musikalske baggrund er komponeret af TECHNOBOYS PULCRAFT GREEN-FUND. TV-serien har planlagt premiere den 2. oktober 2023.

Romanserien har været udgivet af AlphaPolis siden 2014 og omfatter i øjeblikket 27 bind. En manga-tilpasning skrevet af Shuuya Rikudou startede også i 2014 og omfatter ti bind. En engelsk version af mangaen udgives digitalt via Alpha Manga-tjenesten.

A Playthrough of a Certain Dude’s VRMMO Life trailer
© 椎名ほわほわ・アルファポリス/とあるおっさんのVRMMO活動記製

Beskrivelse

38-årige Taichi Tanaka er en enlig kontormedarbejder, der elsker at spille videospil i sin fritid. I den nye VRMMO “One More Free Life Online” registrerer han sig med en avatar i form af en dreng ved navn “Earth”.
I en verden, hvor spillerne frit kan vælge, hvad de vil gøre, beslutter Taichi sig for at mestre en færdighed, der generelt anses for at være fuldstændig ubrugelig!
Han brygger eliksirer, der kræver for meget indsats at lave, laver alt for gode måltider og bruger bizarre våben til at jage monstre…
Sådan udvikler sig en eventyrhistorie om en normal midaldrende mand, der bruger sin fritid i sin VRMMO sandkasse spil nyd!

Kilde

Kategoriseret i: