Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Girls und Panzer das Finale film 4 trailer
Girls und Panzer das Finale film 4 trailer

Anime

Girls und Panzer das Finale film 4 trailer

Den officielle hjemmeside for Girls und Panzer franchisen afslørede forrige fredag den anden fulde trailer og nøgleillustration for den fjerde film i den seksdelte Girls und Panzer das Finale filmserie.

Traileren fremhæver de to kampe i filmen, Ōarai vs. Continuation (Jaktkosota), og Kuromorimine vs. St. Gloriana.

Filmen får premiere i Japan den 6. oktober. Den fjerde film fortsætter med Ooarais kamp med Continuation (Jaktkosota) High School, efter tabet af vigtige holdkammerater i begyndelsen af kampen i den tredje film. Filmen vil også vise kampen mellem to stærke skoler, Kuromorimine og St. Gloriana, med Kuromorimine ledet af Mahos efterfølger Erika, og St. Glorianas kommandant Darjeeling i hendes sidste kamp.

ChouChos temasang “Never Say Goodbye” fungerer som temasang for de sidste tre film i serien.

Girls und Panzer das Finale film 4 trailer
© GIRLS und PANZER Finale Projekt

De tidligere film

Den første Girls und Panzer das Finale film havde premiere i Japan i 59 biografer i december 2017. Filmen byder på nye karakterer fra BC Freedom High School, mens de engagerer sig i en vinterkamp.

Den anden film havde premiere i Japan i juni 2019. Filmen skildrer finalen i kampen mellem Ooarai Girls Academy og BC Freedom High School og viser også kampene for Kuromorimine Girls Academy, Pravda Girls High School og andre skoler.

Den tredje film havde premiere i japanske biografer i marts 2021. Filmen viser yderligere seks skoler, der konkurrerer på tre ekstra kamppladser.

Girls und Panzer der Film animefilmene er en opfølgning på den originale Girls und Panzer tv-anime, der havde premiere i Japan i november 2015.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...