Den officielle hjemmeside for Girls und Panzer franchisen afslørede forrige fredag den anden fulde trailer og nøgleillustration for den fjerde film i den seksdelte Girls und Panzer das Finale filmserie.

Traileren fremhæver de to kampe i filmen, Ōarai vs. Continuation (Jaktkosota), og Kuromorimine vs. St. Gloriana.

Filmen får premiere i Japan den 6. oktober. Den fjerde film fortsætter med Ooarais kamp med Continuation (Jaktkosota) High School, efter tabet af vigtige holdkammerater i begyndelsen af kampen i den tredje film. Filmen vil også vise kampen mellem to stærke skoler, Kuromorimine og St. Gloriana, med Kuromorimine ledet af Mahos efterfølger Erika, og St. Glorianas kommandant Darjeeling i hendes sidste kamp.

ChouChos temasang “Never Say Goodbye” fungerer som temasang for de sidste tre film i serien.

Girls und Panzer das Finale film 4 trailer
© GIRLS und PANZER Finale Projekt

De tidligere film

Den første Girls und Panzer das Finale film havde premiere i Japan i 59 biografer i december 2017. Filmen byder på nye karakterer fra BC Freedom High School, mens de engagerer sig i en vinterkamp.

Den anden film havde premiere i Japan i juni 2019. Filmen skildrer finalen i kampen mellem Ooarai Girls Academy og BC Freedom High School og viser også kampene for Kuromorimine Girls Academy, Pravda Girls High School og andre skoler.

Den tredje film havde premiere i japanske biografer i marts 2021. Filmen viser yderligere seks skoler, der konkurrerer på tre ekstra kamppladser.

Girls und Panzer der Film animefilmene er en opfølgning på den originale Girls und Panzer tv-anime, der havde premiere i Japan i november 2015.

Kilder

Kategoriseret i: