Fist of the North Star franchisen har glædet både manga-læsere og anime-seere i 40 år. Nu er en ny anime-adaption blevet annonceret, der falder sammen med jubilæet.

Der er i øjeblikket ingen yderligere information om det nye anime-projekt. Hvad der dog er sikkert, er, at animeen kommer med et nyt produktionshold og nyt cast. De ønsker også at bruge den nyeste animationsteknologi. Så snart flere detaljer er annonceret, vil vi rapportere om dem.

Fist of the North Star får ny anime
©Buronson&Tetsuo Hara/Coamix, HOKUTO Committee

Om serien

Fist of the North Star (Hokuto no Ken) er en japansk mangaserie skrevet af Buronson og illustreret af Tetsuo Hara. Den blev serieført i Shueishas Weekly Shonen Jump fra 1983 til 1988 og oprindeligt samlet i 27 bind under Jump Comics-forlaget.

Fist of the North Star fik to anime tv-serier af Toei Animation, som blev sendt fra 1984 til 1988 i i alt 152 afsnit. Den har også flere anime-film, en live-action-film, OVAS, videospil og en række spin-offs, der centrerer sig om andre karakterer fra den originale historie.

Udover at være kendt for nogle ikoniske anime-memes, er Fist of the North Star en af de bedst sælgende mangaer nogensinde, efter at have solgt over 100 millioner eksemplarer.

Kommentar

Kommentarer fra mangaforfatteren Buronson:

For 40 år siden var jeg lidt fjern fra manga og anime, fordi jeg troede, det var to forskellige ting. 40 år er gået, og nutidens animationsteknologi har udviklet sig dramatisk. Hvordan vil disse teknikker og billeder blive anvendt på Fist of the North Star? Desuden siges det, at denne gang er grundtanken at respektere det originale værk. Jeg glæder mig rigtig meget. Fist of the North Star, som har været elsket af alle i 40 år, vises som et nyt animeret værk.
Jeg glæder mig til at nyde det sammen med alle.

Kommentar fra manga-illustratoren, Tetsuo Hara:

Kommentar fra manga-illustratoren, Tetsuo Hara:

Mange tak for den nye anime-adaption.
Jeg var i 20’erne, da Fist of the North Star blev serieført, og jeg havde aldrig drømt om, at den dag ville komme, hvor den ville fejre sit 40 års jubilæum og blive belønnet med en helt ny anime. Der er gået mange år siden da.
Jeg er glad for at høre, at stemmeskuespillerne nu læser den originale historie for at lytte til karakterernes stemmer og forestille sig deres respektive præstationer.
Jeg glæder mig meget til at se, hvordan de billeder, som jeg malede af hele mit hjerte for 40 år siden, vil blive reinkarneret og bragt til live af produktionspersonalet, som er fulde af kærlighed til det originale værk!

Beskrivelse

Hans kendetegn: en ældgammel kampteknik og syv mærker på brystet. Den legendariske “Fist of the North Star” er tilbage! Efter en ødelæggende atomkrig i 199X er verden i ruiner. Banditter har grebet magten og forgrebet sig på de svage. For mange mennesker er hver dag en kamp for overlevelse.
Men så dukker et glimt af håb op på himmelhvælvingen: Kenshiro, der er blevet reduceret til en vagabond, er fast besluttet på at beskytte mennesker og genoprette retfærdighed i verden. Han bruger en helt speciel teknik – og så begynder en eventyrlig rejse gennem den apokalyptiske ødemark!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,