Dette års 43. udgave af Shueishas Weekly Shonen Jump-magasin afslørede mandag, at Kentaro Yabukis Ayakashi Triangle manga slutter med det kapitel, som Shueisha vil udgive på Shonen Jump+-tjenesten i går mandag den 25. september. Det 12. og sidste afsnit af mangaens anime-tilpasning blev også udsendt mandag aften.

Mangaens 16. og sidste bind udkommer den 4. december i Japan.
Viz Media og Shueisha udgiver begge mangaen på engelsk digitalt, og Seven Seas udgiver de samlede bøger digitalt og fysisk på engelsk.

Beskrivelse

Japan er muligvis fyldt med mystiske monstre kaldet ayakashi, men de har en speciel eksorcist ninjastyrke til at imødegå truslen! Den unge eksorcist-ninja Matsuri bruger sine dage på at kæmpe mod ayakashi for at beskytte sin barndomsven Suzu. Men da en ayakashi-kat ved navn Shirogane dukker op, bliver tingene vendt på hovedet!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,