Aniplex har annonceret titlen, januar 2024 premieren og en reklame video for den nye anime baseret på Kazue Katōs Blue Exorcist manga.
Animeen har titlen Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga. Animeen vil være baseret på bind 10-15 af Katōs originale manga.

Aniplex afslørede også en ny illustration.

Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga anime trailer
©加藤和恵/集英社・「青の祓魔師」製作委員会

Animeen vil have en tilbagevendende rollebesætning.

Daisuke Yoshida instruerer animeen hos Studio VOLN, og Toshiya Ono superviser seriens manuskripter. Yurie Oohigashi er karakterdesigner og animationschef, og Kohta Yamamoto og Hiroyuki Sawano komponerer musikken.

Beskrivelse

Opfostret af Fader Fujimoto, en berømt eksorcist, har Rin Okumura aldrig kendt sin rigtige far. En dag tvinger et skæbnesvangert skænderi med Fader Fujimoto Rin til at se en frygtelig sandhed i øjnene – dæmonherren Satans blod løber i Rins årer!
Rin sværger at besejre Satan, men at gøre det betyder at gå ind på det mystiske True Cross Academy og selv blive en eksorcist.

Kan Rin bekæmpe dæmoner og holde sin infernalske blodlinje hemmelig? Det bliver ikke nemt, især når det frigiver den dæmoniske kraft i ham at trække hans fars sværd!

Tidligere illustration

Katō postede en illustration på Twitter for at fejre nyheden om annonceringen i sin tid.

Blue Exorcist får ny anime

Tidligere reklame

Kilde

Kategoriseret i: