Den officielle hjemmeside for Laid-Back Camp franchisen afslørede i går torsdag en teaser reklame video og temasangkunstnerne for Yurukyan△ sæson 3, den tredje animesæson baseret på Afros Laid-back Camp△ (Yurucamp, Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) manga.

Personalet afslørede også en ny “komplet version” af animeens tidligere afslørede illustration.

Laid-Back Camp sæson 3 trailer
© あfろ・芳文社/野外活動プロジェクト

Den nye sæson får premiere i 2024. Den musikalske gruppe Kiminone opfører den afsluttende temasang, og Asaka vender tilbage til franchisen for at fremføre den afsluttende temasang.

Animationsstudiet skifter fra C-Station til 8-Bit. Shin Tosaka (Infinite Stratos 2) er den nye instruktør, og Masafumi Sugiura (Uma Musume Pretty Derby) er nu ansvarlig for seriens sammensætning. Hisanori Hashimoto (nøgleanimator på Attack on Titan, Guilty Crown) er den nye karakterdesigner, Akiyuki Tateyama vender tilbage som komponist, og Takeshi Takadera vender tilbage som lydinstruktør.

Kilde

Kategoriseret i: