Marsvinstemmeskuespilleren Tsumugi, med i stop-motion anime-serien Pui Pui Molcar, døde i sidste måned på grund af lungebetændelse. Seriedirektør Tomoki Misato bekræftede nyheden på X (tidligere Twitter) den 15. september. Misato skrev, at Tsumugi kæmpede mod sygdommen indtil slutningen med støtte fra sin søster og Tsumugis ejer, Mizuho Misato.

“Molcar ville aldrig være blevet født uden Tsumugi. Jeg er sikker på, at han vil fortsætte med at leve videre gennem sit arbejde. Tak til alle, der støttede Tsumugi,” skrev Misato.

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, “Time Molcar”. Ligeledes er Mizuho Misato en tilbagevendende karakter, der optræder i live-action scener som kører i flere episoder.

Misato og personalet i Japan Green Hearts designede bil-møder-marsvin-karaktererne. Shin-Ei Animation animerede serien i samarbejde med Bandai Namco Entertainment til TV Tokyos Kinder TV programblok for børn.
Stop-motion-serien havde premiere i januar 2021, og Netflix begyndte at streame serien over hele verden uden for nogle asiatiske territorier i marts 2021. Anden sæson, Pui Pui Molcar Driving School, havde premiere i oktober 2022.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,