Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Executioner and Her Way of Life, Genius Prince’s Guide to Raising a Nation Out of Debt, I’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level, Strongest Sage With the Weakest Crest, Summer Time Rendering

I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level trailer og info

The Executioner and Her Way of Life romaner laves til TV anime

Warner Bros. Japan meddelte sidste søndag at Mato Satō og Nilitsus The Executioner and Her Way of Life (Shokei Shōjo no Virgin Road) light novel yuri isekai serie laves til en TV anime serie.

Trailer

Beskrivelse

Lost Ones er vandrere, der kommer her fra en fjern verden kendt som “Japan”. Ingen ved, hvordan eller hvorfor de forlader deres hjem. Det eneste der er sikkert er, at de medbringer ulykker og katastrofer. Pligten til at udrydde dem uden anger tildeles Menou, en ung bøddel. Da hun møder Akari, virker det som et andet job… indtil hun opdager, at det er umuligt at dræbe denne pige! Og da Menou begynder at søge efter en måde at bekæmpe denne udødelighed på, er Akari mere end glad for at være med til det!
Således begynder en rejse, der vil ændre Menou for evigt…

Illustration

The Executioner and Her Way of Life romaner laves til TV anime

Kilde

I’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level trailer og info

Den live-streamede “GA Fes 2021” begivenhed debuterede den anden trailer (herunder) og to nye illustrationer (de to første i galleriet herunder) til TV anime serien baseret på forfatteren Kisetsu Morita og illustrator Benios I’ve Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level (Slime Taoshite 300-nen , Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita) light novel serie sidste søndag. Videoen afslørede flere oplysninger om animes premiere (den 10 april 2021), og begivenheden annoncerede også anime seriens temasangkunstnere.

Trailer

https://youtu.be/MphXtUtKR3U

Beskrivelse

Efter at have levet et smertefuldt liv som kontorarbejder afsluttede Azusa sit korte liv ved at dø af overarbejde. Så da hun befandt sig selv reinkarneret som en udødelig, ikke-ældende heks i en ny verden, lover hun at tilbringe sine dage stressfri og så behageligt som muligt. Hun prøver at leve ved at jage på de nemmeste mål – slimes! Men efter århundreder med at udføre dette enkle job, endte hun med vanvittige kræfter… hvordan vil hun opretholde sit rolige liv nu?!

Illustrationer

Kilde

The Genius Prince’s Guide to Raising a Nation Out of Debt light novel laves til anime

Den livestreamede begivenhed “GA Fes 2021” meddelte søndag, at Toru Tobas The Genius Prince’s Guide to Raising a Nation Out of Debt (Hey, What about Treason?) (Tensai Ōji no Akaji Kokka Saisei Jutsu – Sō da, Baikoku Shiyō) light novel serie adapteres til en TV-anime serie.

Stemmeskuespilleren Sōma Saitō meddelte og bekræftede, at han spiller hovedrollen som Wein.

Illustration

The Genius Prince’s Guide to Raising a Nation Out of Debt light novel laves til anime

Beskrivelse

Prinsen af dette lille og svage rige stræber kun efter én ting: at sælge sit land og leve et stille liv i fritiden! Desværre er den største hindring, han nogensinde vil møde, hans eget geni…! Efterhånden som han opnår stadig større præstationer, tjener han mere og bliver mere værdsat hos folket i hans rige… hvilket gør opfyldelsen af hans egne drømme endnu sværere!!!

Kilder

The Strongest Sage With the Weakest Crest light novels laves til TV anime serie

Den live-streamede “GA Fes 2021” begivenhed meddelte sidste søndag at Shinkoshotos The Strongest Sage With the Weakest Crest (Shikkaku Mon no Saikyō Kenja) light novel serie inspirerer en TV anime. Arrangementet debuterede en reklame video, der annoncerede rollebesætningen og personalet sammen med en anime til en anden historie af Shinkoshoto:

Trailer

Beskrivelse

Hans styrke begrænset af det magiske mærke, som han blev født med, bestemmer Mathias, verdens mest magtfulde vismand, sig for at reinkarnation er nødvendig for at blive den stærkeste af alle. Ved sin genfødsel som ung dreng er Mathias begejstret for at opdage, at han er blevet født med det optimale mærke til magisk kamp i sit første forsøg! Desværre har den verden, han er født i, afskyeligt dårlige standarder, når det kommer til magi, og alle tror, at han stadig er markeret til fiasko! Nu er det op til Mathias at bevise, at alle tager fejl… på verdens stærkeste vismands måden!

Illustration

The Strongest Sage With the Weakest Crest light novels laves til TV anime serie

Kilde

Summer Time Rendering mangaen slutter med en annoncering af at der kommer en anime

Yasuki Tanaka afsluttede Summer Time Rendering spændings mangaen med dens 139. kapitel på Shueishas Shonen Jump+ tjeneste mandag, og finalen kom med meddelelser om en anime adaption og et ægte escape game. Derudover er en live-action adaption i gang.

Illustration

Summer Time Rendering mangaen slutter med en annoncering af at der kommer en anime

Beskrivelse

Efter at have hørt om Ushios død vender Shinpei tilbage til sin hjemby Wakayama City på Hitogashima og genforenes med sin barndomsvens familie. Begravelsen går glat, men under overfladen rør noget underligt på sig på øen. Hvilke mysterier venter ham på denne afsondrede sommerø?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår (2024) kommer en anime film der sætter cyborgs mod vampyrer og yakuza.

Anime

Serien om en udstødt der dater den populære pige kommer i år.

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.