Aniplex har afsløret den første teaser-trailer til Puella Magi Madoka Magica The Movie: Walpurgisnacht: Rising- (Gekijōban Mahō Shōjo Madoka Magica: Walpurgis no Kaiten), den officielle efterfølger til Puella Magi Madoka Magica The Movie Part 3: Rebellion filmen. Teaseren afslører filmens vinter premiere i 2024 og bekræftede dens instruktør.

Aniplex afslørede også et nyt billede og afslørede, at Yukihiro Miyamoto (Puella Magi Madoka Magica, Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story, Arakawa Under the Bridge) instruerer filmen.

Puella Magi Madoka Magica -Walpurgisnacht: Rising- anime film teaser
©Magica Quartet/Aniplex,WR

Folkene bag

Animefilmen vil have en tilbagevendende stab fra den originale anime-serie og -film, inklusive de originale skabere Magica Quartet, chefinstruktør Akiyuki Simbo, manuskriptforfatter Gen Urobuchi fra Nitroplus, original karakterdesigner Ume Aoki, animationsfigurdesigner Junichirō Taniguchi, komponist Yuki Kajiura, suppleant rumdesigner Gekidan Inu Curry og animationsstudiet SHAFT.

Roller

  • Aoi Yūki som Madoka Kaname
  • Chiwa Saito som Homura Akemi
  • Kaori Mizuhashi som Mami Tomoe
  • Eri Kitamura som Sayaka Miki
  • Ai Nonaka som Kyōko Sakura
  • Kana Asumi som Nagisa Momoe
  • Emiri Katō som Kyubey

Beskrivelse af franchisen

Hun har en kærlig familie og bedste venner, griner og græder fra tid til anden… Madoka Kaname, en ottende klasse fra Mitakihara Middle School, er en af dem, der lever sådan et liv. En dag havde hun et meget magisk møde.

Hun ved endnu ikke, om det er sket tilfældigt eller ved skæbnen. Dette er et skæbnesvangert møde, der kan ændre hendes skæbne. Dette er begyndelsen på den nye historie om de magiske heksepiger!

Kilde

Kategoriseret i: