Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Live-action Whisper of the Heart sequel film udskudt på grund af COVID-19

Hjertets hvisken

Sony Pictures Entertainment annoncerede tirsdag, at det udsætter premieren på live-action sequel filmen, der er baseret på Aoi Hiiragis Whisper of the Heart (Mimi o Sumaseba) manga. Mangaen inspirerede også Ghibli anime filmen af samme navn, men den ny live action film foregår som sagt derefter.

I pressemeddelelsen bemærkedes det, at produktionen skulle have lavet film optagelser i udlandet. Da udenlands rejser er sat i bero på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19) stoppede produktionen imidlertid midlertidigt optagelsen, hvilket medfører at filmens premiere må udskydes.

De vil offentliggøre en ny premieredato, når den besluttes.

Filmen skulle oprindeligt have haft premiere den 18. september.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X