Frieren: Beyond Journey’s End TV-anime udgav en tekstløs åbningssangvideo efter den første to timer lange premiere den 29. september. Den musikalske duo YOASOBI fremfører åbningstemaet, og de udgav også en officiel musikvideo.

Animeen havde som sagt premiere den 29. september 2023, startende med en to-timers special. Streamingudbyderen Crunchyroll har gang i en simulcast.

Promo-video

Videoen præsenterer begge temasange.

Animeen er baseret på mangaen af samme navn skrevet af Kanehito Yamada og illustreret af Tsukasa Abe. Det er blevet serieført i Shogakukans Shonen-magasin Weekly Shonen Sunday siden april 2020.

Folkene bag

Tv-serien bliver til i animationsstudiet Madhouse under ledelse af Keiichiro Saito (Bocchi the Rock!). Tomohiro Suzuki (One-Punch Man) er ansvarlig for manuskripterne, mens Reiko Nagasawa (takt op. Destiny) vil lave karakterdesigns Evan Call (Violet Evergarden) er hyret til baggrundsmusikken.

Roller

  • Atsumi Tanezaki som Frieren, der giver serien sit navn
  • Nobuhiko Okamoto som Heaven
  • Hiroki Tochi som Heiter
  • Yoji Ueda som Eisen
  • Kana Ichinose som Fern
  • Chiaki Kobayashi som Stark.

Beskrivelse

Årtier efter deres sejr konfronterer begravelsen af en af hendes venner Frieren med hendes egen næsten udødelighed. Frieren sætter sig for at opfylde sine kammeraters sidste ønsker og begynder et nyt eventyr…

Ældre trailer

Ældre illustrationer

Kilde

Kategoriseret i: