Jeg ved godt at de fleste danskere er mest glade for engelsk, men mange af os kan også andre europæiske sprog som tysk og fransk og køber udgivelser på disse hvor pris og kvalitet giver mening i forhold til de engelske udgivelser, så derfor bringer jeg dette.

J-Novel Club har annonceret at de lancerer et nyt datterselskab med titlen “J-Novel Club Nina” eller “JNC Nina” for at ekspandere til det europæiske marked. Således kan fans i Europa nu abonnere på JNC Nina for ugentlige rater af lette romaner oversat til fransk og tysk.

Tjenesten koster 5,49€ om måneden eller 60€ om året og giver abonnenter adgang til light novels på JNC Ninas hjemmeside og app, samt adgang til et diskussionsforum og J-Novel Club Discord-serveren.

Tjenesten følger et lignende format som den engelske J-Novel Club, hvor JNC Nina vil udgive kapitler af light novels ugentligt, og vil udgive hele den samlede bog digitalt cirka to uger efter, at alle kapitlerne er tilgængelige på hjemmesiden og appen. De kompilerede bøger vil blandt andet være tilgængelige på Amazon, Thalia/Tolino Consortium i Tyskland, Fnac i Frankrig og på J-Novel Club Ninas hjemmeside og app. Ikke-abonnenter kan også købe bøgerne hos forhandlere og på JNC Ninas hjemmeside og app. De samlede mængder koster 7,99 €, med variationer baseret på lokale momssatser.

JNC Nina vil ikke direkte udgive romaner på tryk, men arbejder sammen med “lokale partnere” for at udgive et begrænset udvalg af kataloget på tryk i fremtiden.

Lanceringsserierne, der er tilgængelig for JNC Nina, inkluderer:

  • Hamuo og Moss Hell Mode (fransk og tysk)
  • Kanata Yanagino og Kususaga Rins The Faraway Paladin (fransk og tysk)
  • Yuka Tachibana og Yasuyuki Syuris The Saint’s Magic Power is Omnipotent (fransk og tysk)
  • Nozomu Mochitsuki og Gilses Tearmoon Empire (fransk og tysk)
  • Yuiko Agarizaki og Aoasos Brunhild (tysk)
  • Syougo Kinugasa og Shunsaku Tomoses Classroom of the Elite (fransk)

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,