Der er kommet en ny illustration af Nadeshiko Kagamihara til den kommende tredje anime sæson af Laid-Back Camp, der er baseret på Afros Laid-back Camp△ (Yurucamp, Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) manga. Den af mig personligt meget ventede 3. sæson begynder til april 2024.

Laid-Back Camp sæson 3 illustration af Nadeshiko
© あfろ・芳文社/野外活動プロジェクト

Trailer

Tidligere illustration

Personalet bag har udgivet en “komplet version” af animeens tidligere afslørede illustration.

Laid-Back Camp sæson 3 trailer
© あfろ・芳文社/野外活動プロジェクト

Folkene bag serien

Den musikalske gruppe Kiminone opfører den afsluttende temasang, og Asaka vender tilbage til franchisen for at fremføre den afsluttende temasang.

Animationsstudiet skifter fra C-Station til 8-Bit. Shin Tosaka (Infinite Stratos 2) er den nye instruktør, og Masafumi Sugiura (Uma Musume Pretty Derby) er nu ansvarlig for seriens sammensætning. Hisanori Hashimoto (nøgleanimator på Attack on Titan, Guilty Crown) er den nye karakterdesigner, Akiyuki Tateyama vender tilbage som komponist, og Takeshi Takadera vender tilbage som lydinstruktør.

Kilder

Anime Trending

AniToons+

LiveChart.me

Kategoriseret i: