Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Twilight mangaen den hurtigst sælgende manga nogensinde

100329twi

Twiiight mangaen har solgt 66.000 eksemplarer af bind et i første uge den har været ude, det højeste tal for nogen manga-udgivelse i USA – for graphic novel formatet (tegneserie bøger) i det hele taget. Den er baseret på Stephanie Meyers kendte og enten elskede eller hadede alt efter hvem man spørger historie og tegnet af den populære manwha tegner Young Kim.

100329twi

Det er et helt absurd salgstal for en tegneserie, for slet ikke at tale om manga, og nu virker Yen Press print run på 350.000 eksemplarer ikke så absurd mere, mange rystede ellers på hovedet over deres satsning. Denne titel alene vil nok styrke forlaget kraftigt, og man kan håbe på at det vil åbne døren for flere manga-læsere.

Jeg vidste at Twillight var populær blandt teenage-pigerne, men så populær havde jeg alligevel ikke troet må jeg indrømme. Det er dog kun godt idet en titel som den kan styrke markedet utrolig meget.

Kilde Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X