Den livestreamede “Sneaker Bunko 35th Anniversary Festa!” special annoncerede at Takatas Class de 2-ban Me ni Kawaii Onna no Ko to Tomodachi ni Natta (I Became Friends With the Second Cutest Girl in Class) light novel serie har en anime i produktion.

Beskrivelse

Den romantiske komedie følger Maki Maehara, en dreng, der ikke har fået nogen venner eller bekendte i skolen. Han får sin første ven Umi Asanagi – som sladderen blandt mandlige klassekammerater har kaldt den “anden sødeste pige i klassen.” Hun plejer at hænge ud efter skole med den sødeste pige nr. 1, den naive Yū Amami. Men om fredagen kommer Asanagi til Maeharas hjem i stedet takket være deres fælles hobbyer som film, spil og manga.

Om light novel serien

Takata lancerede historien på Kadokawas Kakuyomu-websted i november 2020, og den vandt en særlig pris i den romantiske komedie-afdeling af den 6. Kakuyomu Web Novel Contest. Kadokawas Sneaker Bunko afdeling udgav det første bind i december 2021, og det femte bind udsendes den 1. november. Rin Ono lancerede mangaen på Kadokawas Comic Alive+ hjemmeside, og Kadokawa udgav mangaens andet bind den 26. maj.

Kilde

Kategoriseret i: