NHK annoncerede tirsdag, at de producerer en tv-anime-adaption af Chisato Abes Karasu wa Aruji o Erabanai (The Raven Does Not Choose its Master), den anden roman i hendes Yatagarasu romanserie. Animeen får premiere på NHK til april 2024.

Bøgerne handler om yatagarasu-verdenen (det japanske navn for en variant af mytiske gude-krager, der optræder i østasiatiske folkemytologier). Yatagarasuen er i stand til at forme skift mellem menneske- og krageformer og lever i Yamauchis verden, en parallelverden skabt af yatagarasu-guden Yamagami. Inden for Yamauchi lever yatagarasuen i et samfund, der minder om Heian-æraens Japan, og den parallelle verden forbliver forbundet med vores menneskelige verden.

Karasu wa Aruji o Erabanai handler om en smuk, men excentrisk yatagarasu-dreng ved navn Yukiya, som er udvalgt til at blive den kejserlige prins støtte. Historien udfolder sig, da Yukiya og prinsen bliver involveret i hofintriger og konspirationer.

Karasu wa Aruji o Erabanai romaner kommer som TV anime næste forår

Abe lancerede romanserien med den første roman Karasu ni Hitoe wa Niawanai i 2012. Den første del af romanserien har seks romaner (hvoraf Karasu wa Aruji o Erabanai var den anden roman, udgivet i 2013) og en sidehistorie-roman. Anden del af romanserien har indtil videre inspireret tre romaner (hvoraf den seneste udkom i oktober 2022) og en sidehistorie-roman. Serien er samlet trykt i 2 millioner eksemplarer indtil videre.

De første to romaner i serien har inspireret manga-adaptioner. Natsumi Matsuzaki tegnede manga-adaptionen af Karasu ni Hitoe wa Niawanai, som kørte i Kodanshas Comic Days app fra juni 2018 til april 2020. Kodansha udgiver mangaen på engelsk på sin K MANGA-tjeneste med titlen A Raven for All Seasons. Matsuzaki lancerede Karasu wa Aruji o Erabanai mangaen i Kodanshas Evening magazine i maj 2020 og flyttede til Comic Days i december 2021, hvor den er i gang.

Kilder

Kategoriseret i: