Der blev officielt annonceret en Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans: Urdr-Hunt film af Sunrise og Bandai Namco Entertainment i går den 7. november 2023. Den officielle X-konto (tidligere Twitter) udgav også en erklæring, der gentog deres tidligere meddelelse om, at Kido Senshi Gundam: Tekketsu no Orphans G mobilapp-spillet vil ophøre med at fungere den 11. januar 2024.

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans: Urdr-Hunt var tidligere en 9-delt kort original anime distribueret sammen med det japanske Tekketsu no Orphans G spil, der blandede spil og anime-elementer for at skabe historien.

Den nye Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans: Urdr-Hunt særlige trailer til den animerede filmatisering kan ses nedenfor.

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans: Urdr-Hunt (spelled Urðr-Hunt) har ikke en udgivelsesdato i øjeblikket, ej heller rolle-information. Rina Ikoma lægger dog stemme til hovedpersonen Wistario Afam i anime-delen af spillet. Hun kan gentage sin rolle i filmen.

Urðr-Hunt er en spin-off til Gundam: Iron-Blooded Orphans serien, som blev sendt første gang på tv i oktober 2015, og spænder over 50 afsnit på tværs af to sæsoner indtil dens endelige udsendelsesdato i april 2017. Som med anden Gundam anime, som IBO’s efterfølger: 2022 Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury, er Hajime Yatate og Gundam-skaberen Yoshiyuki Tomino krediteret som skaberne. Iron-Blooded Orphans blev instrueret af Tatsuyuki Nagai og skrevet af Mari Okada, som arbejdede sammen på 2011 anime-serien Anohana. Okada instruerede også den nylige MAPPA originale film Alice to Therese nio Maboroshi Kojo, som blev udgivet den 15. september 2023.

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans: Urdr-Hunt spin-off laves til anime film

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,