Den officielle X-konto (tidligere Twitter) har nu afsløret titlerne på de kommende BOCCHI THE ROCK! opsamlingsfilm.

Vi havde tidligere fortalt at den populære serie får en opsamlingsfilm, men filmprojektet bliver delt i to dele. Første del, BOCCHI THE ROCK! Re:, er planlagt til at blive udgivet i foråret 2024, mens anden del, BOCCHI THE ROCK! Re:Re:, får premiere i sommeren 2024. Der kendes ingen yderligere detaljer om opsamlingerne.

Illustration

Bocchi the Rock! får opsamlingsfilm
©はまじあき/芳文社・アニプレックス

Trailere

Beskrivelse

Hitori Gotou er en gymnasiepige, der er begyndt at lære at spille guitar, fordi hun drømmer om at være med i et band, men hun er så genert, at hun ikke har fået en eneste ven. Men hendes drøm kan blive til virkelighed, efter hun møder Nijika Ijichi, en pige, der spiller trommer og leder efter en ny guitarist til sit band.

Illustration

Bocchi the Rock! får opsamlingsfilm
© はまじあき/芳文社・アニプレックス

Kilder

Kategoriseret i: