Premieremåneden blev annonceret på den officielle X-konto (tidligere Twitter) til den kommende anime Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian (på japansk Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san; kurz: Roshidere), der er baseret på forfatteren Sunsunsun og kunstneren Momocos light novel serie af samme navn. En illustration blev også udgivet.

Således starter animeen i april 2024. Instruktør Ryota Itoh (Shikimori is Not Just a Cutie, My Senpai is Annoying) og Doga Kobo studiet er ansvarlig for adaptionen af ​​anime serien. Han skriver også manuskripterne til serien. Karakterdesignerne kommer fra Yuhei Murota (Love Live! Sunshine!!), som også har stillingen som animations-instruktør. Ryō Kobayashi er serieproducer.

Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian anime illustration og premiere måned
©Sunsunsun, Momoco/KADOKAWA/Alya-san Partners

Beskrivelse

Alisa Mikhailovna Kujou er Seiren Private Academys “ensomme prinsesse.” Hun er en halvrussisk skønhed med sølvhår, øverst i sin klasse, elevrådsbogholder og…fuldstændig utilnærmelig. Af en eller anden grund har hun også påtaget sig ansvaret for at irettesætte den slacker, der sidder ved siden af hende i klassen. Masachika Kuze frustrerer hende konstant ved at falde i søvn, glemme sine lærebøger og bare være en generelt ueksemplarisk elev. Eller i hvert fald, sådan ser det ud udefra. Hun kan have en hård tone, men hun har ikke så meget mod Masachika, som andre ville tro. Hun lader ham endda kalde hende ved hendes kælenavn, Alya. Enhver, der hører de kommentarer, hun mumler på russisk i vejret, ved måske, hvordan hun virkelig har det, men da ingen af hendes klassekammerater forstår sproget, er hun fri til at sige, hvad hun vil! Bortset fra… der er én person, der ved, hvad hun siger. Masachika lytter til hendes pinlige afsløringer og lader som om han er uvidende, alt imens han undrer sig over, hvad hendes flirtende kommentarer egentlig betyder!

Roller

Animeen vil have Sumire Uesaka som Alisa Mihairovuna Kujō og Kōhei Amasaki som Masachika Kuse. Begge gentager deres roller fra en tidligere drama-cd.

Andre roller er:

  • Wakana Maruoka som Yuki Suō
  • Yukiyo Fujii som Marsha
  • Saya Aizawa som Ayano Kimishima

Tidligere illustration

På den livestreamede “Sneaker Bunko 35th Anniversary Festa!” special kom illustrationen herunder.

Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian anime info
© Sunsunsun,Momoco/KADOKAWA/Alya-san Partners

Anime-personalet afslørede også en 3D-model af Alya:

Kilder

Kategoriseret i: