En ny video er blevet offentliggjort på den officielle YouTube-konto for den kommende Shaman King Flowers anime. Den afslører den specifikke startdato og præsenterer åbningssangen.

Således starter animeen den 9. januar 2024. Åbningssangen har titlen “Turn the World” og fremføres af Nana Mizuki.

Beskrivelse

Fjorten år efter shamanslaget: Hana Asakura, søn af den legendariske kriger Yo, kan ikke bevise sit talent som shaman og fører derfor et deprimerende liv. En dag dukker der dog to personer op foran ham og omtaler sig selv som “den anden Asakura familie”! De udfordrer Hana og Yo. Det hele er relateret til “Flower of Maize” – en kamp mellem guder! Hver gud udvælger et hold shamaner, som består af en leder, to rådgivere og fire befalingsmænd. Hana er valgt af Hao til at være leder af sit eget team. Endelig kan han bevise sig selv! Historien om den næste generation af shamaner begynder!

Roller

Folkene bag

Shaman King Flowers er instrueret af Takeshi Furuta (The Comic Artist and His Assistants, Utano☆Princesama Legend Star) hos Studio Bridge. Shoji Yonemura (Shaman King, Parasyte -the maxim-) er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Mayuko Yamamoto bidrager med karakterdesigns. Yuki Hayashi (Shaman King, Haikyu!!, My Hero Academia) komponerer musikken.

Andre medarbejdere omfatter:

  • Over Soul Design: Toshiumi Iizumi, Satoshi Mutsuda
  • Rekvisitdesign: Yuji Shibata
  • Art Director/Art Design: Jin’ya Kimura
  • Farvenøglekunstner: Natsuko Otsuka
  • Sammensætning af fotografi instruktør: Teruyuki Kawase
  • Redigering: Kumiko Sakamoto
  • Musik: Yuki Hayashi (2021 Shaman King, My Hero Academia, Haikyu!!, Gundam Build Fighters)
  • Lydinstruktør: Masafumi Mima
  • Musikproduktion: King Records

Om originalen

Takei lancerede Shaman King Flowers – efterfølger mangaen der handler om Hana – i magasinet Jump X i 2012, og han afsluttede den i magasinets sidste nummer i 2014. Takei lancerede derefter den nye Shaman King The Super Star spinoff i 2017, selvom han lagde den på pause i september 2021. Kodansha USA Publishing udgiver begge mangaer på engelsk.

Trailer 1

Kilde

Kategoriseret i: