En ny karaktervideo er blevet offentliggjort på den officielle X-konto (tidligere Twitter) til den kommende anime-serie Doctor Elise, tv-animeen baseret på forfatteren Yuin og illustratoren Minis Surgeon Elise (Gekai Elise, eller Oegwauisa Elise på koreansk) fantasy webromaner om medicinsk reinkarnation.
Traileren fokuserer på karakteren Linden, med stemme fra Yohei Azakami.

Kumiko Habara (I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss) instruerer anime-adaptionen hos Studio Maho Film. Deko Akao (Komi Can’t Communicate) er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Yuko Watanabe bidrager med karakterdesigns. Åbningen “believer” vil blive sunget af stemmeskuespillerinden Yui Ishikawa, mens Maju Arai sørger for afslutningen med “Listen”. Premieren er planlagt til at finde sted i januar 2024.

yuin og mini startede historien på den koreanske KakaoPage tilbage i 2017 og afsluttede den i februar 2021. En engelsksproget version kan læses på Tappytoon under titlen Doctor Elise: The Royal Lady with the Lamp.

Tidligere trailer

Beskrivelse

Aoi Takamoto var engang en ond kejserinde ved navn Elise, før hun blev henrettet af sin mand Linden. Da Elise reinkarneres i den moderne verden som Aoi, bliver hun kirurg for at gøre bod for sine fejl. Men efter at hun dør i et flystyrt, bliver hun igen reinkarneret tilbage i sit tidligere liv som Elise, 10 år før hendes henrettelse. Hun undgår at gifte sig med Linden denne gang for at forhindre en tragedie. Med sin medicinske viden beslutter hun sig for, at hun vil blive læge igen i dette liv.

Illustration

Doctor Elise anime trailer
©yuin,mini/Surgeon Elise Project

Roller

  • Yui Ishikawa som Elise
  • Yohei Azakami som Linden
  • Yoshimasa Hosoya som Graham

Folkene bag

Kumiko Habara (I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss) instruerer animeen hos Maho Film. Deko Akao (Komi Can’t Communicate) håndterer serie komposition. Yūko Watabe designer karaktererne.

Tidligere illustrationer

Kilde

Kategoriseret i: