Den seneste Kingdom Season 5 nøgle illustration blev udgivet den 14. november 2023, forud for anime-seriens premiere til januar 2024. Studios Pierrot og St.Signpost animerer efterfølgeren.

Kingdom sæson 5 illustration
©Yasuhisa Hara / Shueisha / Kingdom Production Committee

Yderligere rollebesætningsmedlemmer blev også afsløret og er:

Kingdom Season 5s udgivelsesdato er den 6. januar 2024. Kenichi Imaizumi vender tilbage for at instruere serien, mens Jun Fukuyama gentager sin rolle som Sei Ei/Ying Zheng, Masakazu Morita som Shin Ri/Li Xin og Rie Kugimiya som Karyo Ten /He Liao Diao.

Kingdom er baseret på den bedst sælgende manga af Yasuhisa Hara, som begyndte serialisering i Weekly Young Jump i 2006. Mangaen er endnu ikke blevet licenseret på engelsk.

Crunchyroll streamer serien.

Beskrivelse

Shin og Hyou er krigsforældreløse i kongeriget Qin. De drømmer om at bevise sig selv på slagmarken, indtil den dag Hyou bliver taget til fange af en minister. Det lykkes drengen at flygte og vende tilbage til sin landsby, men han er hårdt såret. Shin møder derefter en mystisk ung mand, der ligner Hyou uhyggeligt meget – en dreng, der en dag vil blive kejser!

Kilde

Kategoriseret i: