Den officielle X konto (tidligere kendt som Twitter) for den kommende anime Chained Soldier (eller “Demon Slave”) har afsløret den specifikke startdato for tv-serien.

Serien får premiere den 4. januar 2024 på kanalerne AT-X, Tokyo MX, BS-Asahi og MBS i Japan. Streamingudbyderen HIDIVE har allerede annonceret, at serien vil blive vist i simulcast i de områder, den dækker. Da den amerikanske udbyder trækker sig fra europæiske lande, er det stadig uklart, hvor du kan se serien her i landet.

Animen er produceret af Seven Arcs (Magical Girl Lyrical Nanoha, White Album, Trinity Seven). Det hele er instrueret af Goro Kuji (Bungo and Alchemist -Gears of Judgment-). Projektet er superviseret af Junji Nishimura (Ranma ½). Yasuhiro Nakanishi (Kaguya-sama: Love is War) er ansvarlig for seriens sammensætning, mens Ryota Kano og Akira Kindaichi (Bakugan Battle Planet) bidrager med manuskripterne. Karakterdesigns kommer fra Hiroyuki Yoshii (Tawawa on a monday). Stemmeskuespilleren Akari Kito, der også vil blive hørt som Kyoka Uzens stemme i serien, vil synge åbningen.

Trailer

Beskrivelse

Portene til dæmonverdenen åbner sig, og intet er det samme som før: Fra nu af betragtes kvinder som det stærkeste køn, og mænd ses højst som håndlangere. Årsagen: Særlige ferskner vokser i dæmonverdenen, og ved hjælp af disse udvikler nogen kvinder særlige kræfter. Så du kan nu stå over for dæmonerne og besejre dem! På mænd er frugterne dog fuldstændig ineffektive.

Gymnasieeleven Yuki er ved at tage eksamen og vil have noget mere spændende end at lede efter et helt banalt job snart. Hans ønske går i opfyldelse hurtigere end forventet, fordi han bliver trukket ind i dæmonverdenen og reddet der af Kyoka fra anti-dæmonenheden. Men for endelig at besejre flokken af ​​dæmoner, gør hun Yuki til sin slave og kan nu gøre ham til en dæmon til kampen. Som belønning skal hun dog opfylde hans inderste ønsker… Det være sig et kys eller et syn af hendes undertøj. Hun ansætter ham som husmand i sin enhed, og snart vil alle pigerne have ham til at være deres slave.

Om mangaen bag

Manga-ka Takahiro (Akame ga KILL! og Akame ga KILL! ZERO) og Yohei Takemura lancerede serien sammen på Shueishas “Shonen Jump Plus” websted i januar 2019.

Illustration

Chained Soldier anime info
Ⓒタカヒロ・竹村洋平/集英社・魔防隊広報部

Kilder

Livechart.me

Kategoriseret i: