Den tidligere annoncerede Oshi no Ko sæson 2 afslørede en teaser-illustration og en trailer og en udgivelsesdato i 2024 i dag søndag. Både illustrationen og traileren har karaktererne Aqua Hoshino, Kana Arima og Akane Kurokawa i fokus.

Illustration

Oshi no Ko Season 2 anime trailer, illustration og info
© Akasaka Aka x Mengo Yokoyari / Shueisha / Oshi no Ko Production Committee

Streamingudbyderne HiDIVE og Netflix Asia viser første sæson, herhjemme kan den lidt endnu ses på HiDIVE. Den amerikanske udbyder trækker sig dog fra de europæiske lande, så det er stadig uklart, hvor du vil kunne se anden sæson her i landet.

Folkene bag serien

Studio Doga Kobo (Shikimori’s Not Just a Cutie) animerede den første sæson af serien med Daisuke Hiramaki (Selection Project) som instruktør og Saori Tachibana (Wasteful Days of High School Girls) som assisterende instruktør. Jin Tanaka (Love Live! Nijigasaki High School Idol Club) stod for at skrive manuskripterne. Samtidig lavede Kanna Hirayama (Rent-a-Girlfriend) karakterdesigns baseret på mangaen skrevet af Aka Akasaka (Kaguya-sama: Love is War) med illustrationer af Mengo Yokari (Scum’s Wish).

Trailer

Roller

Rollelisten i Oshi no Ko animeen inkluderer Rie Takahashi som Ai Hoshino, Takeo Otsuka som Aquamarine Hoshino, Yurie Igoma som Ruby Hoshino, Megumi Han som Kana Arima, Manaka Iwami som Akane Kurokawa, Rumi Okubo som Memcho og Lynn som Miyako Saito.

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen for sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō i en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , ,