De ansvarlige bag One Piece animeen har udgivet en illustration og en promo-video for første gang til den kommende “Egghead Arc”, som er planlagt til at starte med episoden den 7. januar 2024.

Bare rolig, serien fortsætter stadig indtil dag efter afslutningen af Wano Kuni.

Om serien

Eventyret om Stråhat Banden blev første gang sendt i Japan den 20. oktober 1999. Selv efter over 1000 episoder nyder anime-adaptionen af ​​Eiichiro Odas mangaserie af samme navn sensationel succes. Med en omsætning på 21 milliarder dollars er franchisen et af de mest succesrige brands i verden.

One Piece er blevet udgivet i magasinet “Weekly Shonen Jump” siden 1997 og har indtil videre inkluderet 107 bind i Japan. Der er i øjeblikket mere end 500 millioner eksemplarer i omløb på verdensplan. Ud over den igangværende anime-adaption har mangaen inspireret adskillige film, OVA’er og videospil. En live-action-serie baseret på franchisen blev også udgivet på Netflix, og en anden sæson er i øjeblikket undervejs. I dette land kan animeen ses i simulcast på Crunchyroll.

Illustration

One Piece trailer og illustration til “Egghead Arc”
One Piece, The Series © 1999 TOEI ANIMATION CO., LTD. Eiichiro Oda / Shueisha, Toei Animation

Kilder

Kategoriseret i: