Den officielle hjemmeside for The Dangers in My Heart anime har annonceret, hvem der vil stå for temasange til anden sæson.

Bandet Atarayo er blevet hyret til nyåbningen “Boku wa…”, mens sangerinden Kohana Lam vil stå for afslutningssangen “Koi Shiteru Jibun Sura Aiserunda”. Kohana Lam kunne allerede høres i slutningen af ​​den første sæson med sangen “Suu Sentimental”. Hun lagde også stemme til karakteren Clerk i animeen i tiende afsnit.

Den første sæson af tv-serien blev lavei Shinei Animation-studiet under ledelse af Hiroaki Akagi (Not Again, Takagi-san). Jukki Hanada (Steins;Gate) var ansvarlig for manuskripterne, mens Masato Katsumata (The Quintessential Quintuplets) implementerede karakterdesignerne. Komponisten Kensuke Ushio (Chainsaw Man; A Silent Voice) stod for den musikalske baggrund. Anden sæson forventes at starte til januar 2024.

Beskrivelse

Ichikawa Kyotaro, en dreng, der knap klamrer sig til det nederste trin på skolens sociale stige, tror i hemmelighed, at han er den torturerede hovedrolle i en eller anden psykologisk thriller. Han bruger sine dage på at finde på måder, hvorpå han kan forstyrre sine klassekammeraters fredelige liv og længes efter Anna Yamada, klassens idol. Men Kyotaro er ikke nær den urolige teenager, han udgiver sig for at være…og det viser sig, at Anna selv er lidt mærkelig!

Kilde

Kategoriseret i: