Det er blevet annonceret at ​​mangaen Even if You Slit my Mouth af Akari Kajimoto snart ender.

Mangaen slutter således med det 80. kapitel, hvilket betyder, at vi kun har to kapitler tilbage. Da mangaen i øjeblikket udgives hver anden uge, forventes det sidste kapitel at blive udgivet den 18. december 2023, medmindre der opstår en uventet pause.

Mangaen af ​​Akari Kajimoto startede i november 2020 i det digitale magasin “Shonen Jump+” fra det japanske forlag Shueisha. Ti bind af serien er allerede udgivet i Japan. Akari Kajimoto har tidligere arbejdet på en novelle af samme titel, som blev udgivet i “Young Gangan” af det japanske forlag Square Enix i 2019. En efterfølger dukkede endelig op i “Shonen Jump+” og modtog en længere version med Even if You Slit my Mouth.

Beskrivelse

Miroku er en ond yokai-pige, der kan åbne munden til en blodig grimase og har derfor været frygtet i århundreder! Det er bare dumt, at troen på dem har været svindende de seneste år, og deres eksistens er derfor på spil. Hun formodes at blive hjulpet af en dreng ved navn Koichi, som ville kunne bruge sine egne kræfter til at forlænge Mirokus liv – hvis hun gifter sig med ham. Miroku er ikke særlig entusiastisk og laver et væddemål med Koichi: Hvis det lykkes hende at skræmme ham inden for dette år, vil forlovelsen blive brudt.

Kilde

Kategoriseret i: