Kadokawa afslørede flere rollebesætningsmedlemmer og en vigtig illustration til Shin no Nakama janai to Yūsha no Party o Oidasareta-knudepunktet, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita 2nd, anden sæson af tv-animeen baseret på ​​Zappon og Yasumos Banished From The Heroes’ Party light novel serie.

Anden sæson får premiere til januar 2024.

Roller

De ny roller er:

  • Yumiri Hanamori som Van
  • Ai Kakuma som Lavender
  • Satoshi Mikami som Cardinal Lub
  • Aya Uchida som Esther

Folkene bag

Den første sæsons instruktør Makoto Hoshino er nu chefinstruktøren, og instruktørkreditten går nu til Satoshi Takafuji, som storyboardede og instruerede det niende afsnit af første sæson. Studio Flad er nu udelukkende krediteret for animationsproduktion (den første sæson var et samarbejde mellem Studio Flad og Wolfsbane). Yukiko Ashino er nu også krediteret for art setting sammen med den tilbagevendende medarbejder Tsukasa Ohira, mens han også fungerer som tilbagevendende art director. Norimasa Teramoto afløser Kenji Takehara som fotografinstruktør. Takatoshi Hamano afløser Nobuyuki Abe som lydinstruktør. Magic Capsule erstatter On-Lead til lydproduktion. Resten af hovedpersonalet vender tilbage.

Beskrivelse

The Banished Former Hero Lives as He Pleases, oprindeligt udgivet på Shōsetsuka ni Narō (Let’s Become Novelists) websitet, handler om Allen, en tidligere helt med minderne og kræfterne fra et tidligere liv, som blev forvist fra sin hertugelige husstand. Han begiver sig ud på en rejse for at søge det fredelige liv, han ikke kunne opnå i sit tidligere liv.

Illustration

Banished From The Heroes' Party anime sæson 2 info
© ざっぽん・やすも/KADOKAWA/真の仲間2製作委員会

Kilder

LiveChart.me

Kategoriseret i: