En ny trailer er blevet udgivet på den officielle X-konto (tidligere Twitter) til ecchi-animeen Gushing Over Magical Girls. Derudover blev den konkrete startdato afsløret.

Gushing over Magical Girls får japansk tv-premiere den 3. januar 2024 og vil blive vist i tre forskellige versioner med forskellige grader af censur. Atsushi Ootsuki (BanG Dream!) og Masato Suzuki (Key Animation på Kushimitama Samurai) instruerer hos Asahi Production-studiet. Noboru Kimura (Kemono Jihen) er ansvarlig for manuskriptet, mens Tomoka Ootaki (A Galaxy Next Door) skaber karakterdesigns. Yasuharu Takanashi, Akinari Suzuki og Johannes Nilsson komponerer musikken. Animen vil blive på i alt 13 afsnit.

Folkene bag

Atsushi Ootsuki (BanG Dream!) og Masato Suzuki (nøgleanimation til Kushimitama Samurai) instruerer hos Asahi Productions studiet. Noboru Kimura (Kemono Jihen) skriver manuskriptet, mens Tomoka Ootaki (A Galaxy Next Door) laver karakterdesigns. Yasuharu Takanashi, Akinari Suzuki og Johannes Nilsson komponerer musikken.

Animeen begynder til næste år (2024).

Roller

Fūka Izumi som Utena Hiiragi/Magia Baiser, hovedpersonen, der elsker magiske piger, men bliver en magisk pige skurk på grund af en besværgelse

Kaori Maeda som Haruka Hanabishi/Magenta Magic, Utenas klassekammerat og en af ​​de tre magiske magiske piger

Misato Fukuen som Venalita, maskotten, der fortryllede Utena.

Teaser

Beskrivelse

Hej, jeg hedder Hiiragi Utena. Jeg er en normal ungdomsskolepige, der elsker “Magical Girls” – eller det var jeg i hvert fald, men så ud af det blå dukkede en talende maskot op og fortryllede mig!
Nu har jeg en chance for at slutte mig til mine elskede magiske piger… som en skurk? Vent et øjeblik, der er noget galt med mit outfit! Det kan ikke rigtig ske, vel?!

Se denne generte magiske pige fan forvandle sig til en sadistisk dominatrix! Når godt og ondt støder sammen, hvem vil så underkaste sig?

Kilde

Kategoriseret i: