Den officielle hjemmeside for Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid, den anden af to film i efterfølger anime-projektet til Seishun Buta Yarō (Rascal Does Not Dream) light novel serien, annoncerede mandag, at franchisens “University Student Arc” er få en anime-adaption.
Meddelelsen specificerede ikke, hvilken type anime. The Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid-filmvisninger i Japan byder på en særlig salgsfremmende video efter afslutningsteksterne. Den har dog ikke ramt dele af nettet jeg har set endnu.

Den originale karakterdesigner for franchisen Keeji Mizoguchi tegnede nedenstående fejringsillustration.

Rascal Does Not Dream of a Bunny Girl Senpai: University Arc laves til anime
©2022 鴨志田 一/KADOKAWA/青ブタ Project Illustration Keeji Mizoguchi

Rascal Does Not Dream of a Knapsack Kid havde premiere i Japan den 1. december i 103 biografer i Japan og debuterede som #4 i åbningsweekenden. Filmen solgte 119.000 billetter for at tjene omkring 163 millioner yen (ca. 7,5 millioner kr) i løbet af de første tre dage.

Denne ark fik tidligere en reklame video for den light novel serien efter udgivelsen af 10. bind, der har titlen Rascal Does Not Dream of a Lost Singer og er den første del af denne ark.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,