Writhe in Pain, Adam (Modaete yo, Adam-kun ) har afsløret en ny illustration og trailer inden premieren på serien om et par dage, den 8. december på AnimeFesta. Andre streamingtjenester starter streamen den 7. januar. Den er animeret af Studio Hōkiboshi.

Videoen afslører animeens rollebesætning, personale og premieredatoen for streaming den 8. december, og den afslører og viser også animeens åbningstemasang “Gingin Perfection” (Ecstatic Perfection) af den populære stemme i serien Kaho Shibuya – der måske mest er kendt for hendes mere pornografiske værker inden hun blev “stueren” og laver “pæne” otaku ting.

Illustration

Writhe in Pain, Adam anime illustration

Beskrivelse

Historien er en “harem x near-future sci-if” og foregår i en verden, der lider af en pandemi, der har ført til, at mænd verden over lider af erektil dysfunktion. Historien handler om Kazuki, en gymnasiedreng, som er en af de få, der stadig kan blive hård. Han plages af sin venlige senpai, sin liderlige lærerinde, en smuk pige, der er skolens prins, og arving efter et stort konglomerat.

Trailer

Roller

  • Harumichi Shidō som Kazuki Sonomiya
  • Musubi Aono som Akari Himeno
  • Rina Misaki som Kaede Shiina
  • Kirika Waō som Aki Kokonoe
  • Kaho Shibuya som Yui Kurumizawa
  • Kōtei som Kumazawa

Folkene bag

Hiyūta Konno instruerer animeen hos Studio Hōkiboshi, og Yoshihiro Watanabe (The Testament of Sister New Devil, Haganai, Overflow) designer karaktererne. Shintarō Murai er ansvarlig for seriens manuskripter. Reina Nasu varetager underkarakterernes design og kunst, fungerer også som animationschef sammen med Kazuya Kuroda. Washimi er farvenøglekunstneren, og Macaron er art director. Shurakura Hōōin og Takuto Tomozawa er de kompositions instruktører for fotografi, og Kōki Shinkai redigerer. Hiroki Nishiyama og Rei Ishikura styrer lyden. Studio Maus er krediteret for lydproduktion.

Kilder

AniToons+

Kategoriseret i: